Nieuwe uitlaat voor mijn Honda

Ik ben een groot liefhebber van Honda. Honda in hart en nieren. Enfin, een van de dingen waar ik minder tevreden mee ben is de uitlaat. Ik ben tevens een liefhebber van luid audio geweld d.m.v. kwalitatieve uitlaten. Niets vind ik mooier dan het geluid van een wegscheurende auto.

Maar de standaard uitlaat van de Honda laat dus te wensen over. Dus ging ik op zoek naar een uitlaat om te laten monteren op mijn auto. Een van de beste uitlaten op de markt. Al snel kwam ik uit bij de naam Simons. Simons dat zou een Nederlandse producent kunnen zijn maar even onderzoeken en het blijkt in feite een Zweeds bedrijf te zijn dat al decennia lang top uitlaten maakt.

Enfin, in tijden van het internet van vandaag de dag kom je gewoon makkelijk aan die uitlaten. Je hoeft niet meer helemaal naar Zweden af te reizen. In Nederland bleken de uitlaten verkocht te worden door webwinkel Extreme-carstyling (URL).

Enfin zogezegd zo gedaan direct eentje toegevoegd aan mijn winkelmandje. Nu we toch bezig zijn met het modificeren van de Honda, iets anders dat ook wel wat beter zou kunnen. Naar mijn bescheiden mening zijn de veren van de bolide ook niet je van het. Dus ik dacht laat ik ook gelijk wat Koni veren mee bestellen, te vinden hier.

Een auto is zelden compleet naar wens nieuw bij aanschaf. Je moet altijd wel wat modificeren als auto liefhebber zijnde om de uiterlijk en performance te behalen die je ambieert. Vroeger was dit prijzig, een dure hobby dat carstyling en tuning maar vandaag de dag is voor iedereen weggelegd.

Enfin, ik heb de veren en de uitlaat nu al een paar weken. De auto rijdt beduidend beter, en het geluid doet hoofden omdraaien op straat, haha, daar doe je het toch voor.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *