Een Honda auto importeren vanuit België, hoe gaat dat precies?

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om een auto over de grens te kopen. Bijvoorbeeld in Duitsland of bij onze zuiderburen in België. Het is natuurlijk een groot voordeel dat je niet meer beperkt bent tot alleen Nederland als het om het kopen van een auto gaat. In bijvoorbeeld België zijn de auto’s vaak ook nog eens een stuk goedkoper, waardoor er dus flink wat geld bespaard kan worden. Het importeren van een tweedehands auto vanuit België wint steeds meer aan populariteit. Zeker als het gaat om auto’s van het merk Honda. Maar hoe gaat het importeren van een auto uit België precies in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken? Dat is natuurlijk wel zo handig om te weten als je een auto gaat importeren.

Schakel een specialist in

Een belangrijk advies is om een specialist in te schakelen die hulp kan bieden om een auto vanuit België te importeren. Er zijn immers flink wat regels waar je rekening mee moet houden en er zijn diverse obstakels op de weg. Je wilt natuurlijk niet met een naheffing van de belastingdienst komen te zitten. Door een specialist in te schakelen worden alle zorgen uit handen genomen. Het papierwerk wordt geregeld en het is natuurlijk om zo min mogelijk BPM te betalen. Daarnaast moet er voor een importkenteken worden gezorgd of verzekerd transport. Een auto importeren België klinkt leuk, maar zorg ervoor dat alles netjes geregeld wordt!

Ga met een lekker gevoel de weg op

Ben je eruit welke auto het wordt? Zorg ervoor dat je met een goed gevoel de weg op kunt, dat je er zeker van bent dat alle nodige zaken zijn geregeld en zijn afgedekt. Alleen dan kun je optimaal genieten van je geïmporteerde auto. Haal het maximale uit je nieuwe auto en schakel kennis in die er voor nodig is om jouw auto te importeren.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *